Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Περιοδεία στα ΚΑΠΗ της Κατερίνης έκανε σήμερα Τετάρτη ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης με την Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους.
Στα ΚΑΠΗ συνομίλησε με το προσωπικό και επαίνεσε την προσπάθειά τους για τη σωστή και πλήρη λειτουργία των ΚΑΠΗ.
Στις ομιλίες του που έκανε και στα 3 ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης, κατήγγειλε τις απόψεις του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος κ. Προβόπουλου και περιορισμό της επιχορήγησης των ΚΑΠΗ από τους Δήμους γιατί και αυτές οι προτάσεις στρέφονται κατά όσων δεν έχουν ενώ αφήνουν στο απυρόβλητο τους έχοντες και κατέχοντες.
Κάλεσε τα μέλη των ΚΑΠΗ και όλους τους πολίτες να καταδικάσουν με την ψήφο τους τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης αλλά και τα νέα χειρότερα μέτρα που ετοιμάζει η τρόικα για μετά τις εκλογές.
Ζήτησε να υπερψηφιστεί η Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης να υπάρξει κοινός αγώνας για έναν Δήμο που θα λειτουργεί με διαφάνεια, υπέρ των εργαζομένων και του απλού κόσμου, έναν Δήμο που θα συμμετέχουν οι πολίτες, έναν Δήμο της Αλληλεγγύης.
Διαβεβαίωσε ότι η Πρωτοβουλία Πολιτών θα παλέψει για τα ΚΑΠΗ και το «Πρόγραμμα Βοήθεια στο σπίτι» γιατί είναι δομές για τους πολίτες που βρίσκονται στην πιο δυσχερή οικονομική θέση.
Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος παραχώρησε συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο όπου μεταξύ άλλων κατήγγειλε την Δημοτική Αρχή για πράξεις και παραλείψεις όσον αφορά τη λειτουργία του ΧΥΤΑ, για το γεγονός ότι εν πλήρη γνώσει και συνειδήσει συγκεντρώνουν τα στραγγίδια του ΧΥΤΑ στο τρίτο φάτνωμα όγκου χιλιάδων κυβικών και από εκεί με υπερχείλιση οδηγούνται στο παρακείμενο ρέμα μολύνοντας τα ρέματα τη θάλασσα και τον υδροφόρο ορίζοντα. Κατήγγειλε ακόμα το γεγονός ότι το Προεδρείο απόρριψε την πρόταση της Πρωτοβουλίας να συζητηθεί ως θέμα στηριζόμενο δήθεν σε Κανονισμό που είχε ψηφίσει ομόφωνα!! το Δημοτικό Συμβούλιο.
Κάλεσε δε την Εισαγγελία της Κατερίνης να ερευνήσει της ευθύνες της Δημοτικής Αρχής αλλά και της Δ/νσης Περιβάλλοντος της Νομαρχίας προστατεύοντας το περιβάλλον και την υγεία των πολιτών.
Τέλος σε συζήτηση με τους εργαζόμενους του Δημοτικού Ραδιόφωνου ανταλλάχτηκαν απόψεις για την λειτουργία του Δημοτικού Ραδιόφωνου στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Κατερίνης και την μετατροπή σε ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του Δήμου και των Δημοτών για την ενημέρωση των Δημοτών αλλά και για την ανάπτυξη του Δήμου μας.


korinos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου