Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Επιστολή – Δήλωση του Ευγένιου Παπαδόπουλου (Ολύμπιος), Υποψ. Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού

Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού
«Έρχομαι σήμερα, εκπροσωπώντας, βεβαίως, το σύνολο των υποψηφίων στο συνδυασμό μου, λίγες ώρες πριν τις επίσημες ανακηρύξεις από το Πρωτοδικείο μας, να κοινοποιήσω προς εκείνους που έχουν την αγωνία για την τύχη της δικής μας υποψηφιότητας ότι ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, διότι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του συνδυασμού μας αυτό και μόνον ορίζουν!


Σύγκαιρα υπόσχομαι ότι με δημόσιο, όπως πάντα λόγο, οι πολίτες του τόπου μας θα ενημερωθούν για όλα όσα συνέβησαν και για όλους όσους τα διέπραξαν.

Όσα υπέστην ως άτομο και ως ομάδα έχω και ΧΡΕΟΣ και ΔΙΚΑΙΩΜΑ φυσικά να τα καταθέσω δημόσια για την ενημέρωση και μόνον των όποιων ανύποπτων συνδημοτών μας.

Εξάλλου, πρώτο αξίωμα και μέλημά μας, ως ελεύθεροι αι δημοκρατικοί πολίτες, είναι η ΓΝΩΣΗ και το ΘΑΡΡΟΣ για την αλήθεια με ζητούμενη πάντα την απόδειξη της ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ»

Εν κατακλείδι κάνω γνωστό ότι ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ!

Μέχρι τώρα απαντήσαμε ΕΠΑΞΙΑ στις εναντίον μας προκλήσεις και αθλιότητες! Όχι μόνον αποδείξαμε ότι δεν «κολλήσαμε» ως επαίτες και «δεκανίκια» στον δικομματισμό, όπως άλλοι ΔΗΘΕΝ «ανεξάρτητοι» υποψήφιοι αλλά διαμορφώσαμε τελικά ΚΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, άρα βαπτίσαμε την ίδια την αυθυπαρξία της πολιτικής μας οντότητας.

Πολεμήσαμε με την διαχρονική «κόπρο του Αυγεία», αναδείξαμε πρωτόγνωρης ποιότητας προεκλογική μεθοδολογία, δεν κρυφτήκαμε, δεν λυγίσαμε, δεν υποταχθήκαμε, δεν το βάλαμε στα πόδια και αποδείξαμε, φυσικά, ότι ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ, ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ!

Αυτή ήταν ήδη η δική μας ΔΡΑΣΗ και η δική μας ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Γι’ αυτή τη ΔΡΑΣΗ και γι’ αυτή την ΠΡΟΣΦΟΡΑ στο σύνολό της η κοινωνία μας διάκειται θετικότητα απέναντί μας!

Σε αυτήν την κοινωνία, λοιπόν, ΕΝΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:
«Ότι κι αν συμβεί, ΕΜΕΙΣ θα συνεχίσουμε απτόητοι τον αγώνα μας, δια παντός και από κάθε μετερίζι, για να καλυτερέψουμε τον τόπο μας και τη ζωή μας».

*Επειδή ΠΟΛΙΤΙΚΗ δεν είναι η αποδοχή του σάπιου, αλλά η σύγκρουση με το σάπιο!!!

Ευγένιος Παπαδόπουλος (Ολύμπιος)
Υποψ. Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού
Με τον συνδυασμό
«Βόρεια Πιερία
Γνώση – Θάρρος
Αξιοπιστία»
politispierias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου