Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη κ. Θανάση Μπίντα με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης συναντήθηκε ο κ. Θανάσης Μπίντας Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ν. Πιερίας με το συνδυασμό του Κυριάκου Βελόπουλου «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις».
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τις εμπορικές επιχειρήσεις της χώρας μας και της περιοχής μας ειδικότερα ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη δυνατότητα στήριξης των μικρών επιχειρήσεων με την ενίσχυση της ρευστότητάς τους, τη διατήρηση των θέσεων εργασίας των εργαζομένων τους αλλά και των διευκολύνσεών τους στην κάλυψη των δαπανών λειτουργίας τους. Όπως δήλωσε ο κ. Μπίντας, η εικόνα της πόλης μας είναι η αγορά της και δεν νοείται αυτή να λειτουργήσει αποτελεσματικά με την ψυχολογία που επικρατεί στις μέρες μας και των δύσκολων οικονομικών συγκυριών που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις. Ακόμη, από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ρέχα Κωνσταντίνο ζητήθηκε η συμβολή του κ. Μπίντα στην αύξηση του φοιτητικού πληθυσμού της περιοχής μας με την λειτουργία περισσοτέρων σχολών ΑΕΙ-ΤΕΙ αλλά και η ουσιαστική στήριξη του οικοδομικού κλάδου και των επιχειρήσεων που συνδέονται μ’ αυτόν. Η αξιοποίηση του Ολύμπου και των ακτών μας ως μέσο ανάπτυξης του τουρισμού μας, της γεωργίας μας και της αγοράς μας θα συμβάλλουν στην ανάκαμψη της πτωτικής εισοδηματικής πορείας του Νομού μας, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.
Κλείνοντας, ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου ευχαρίστησαν τον κ. Μπίντα για τη συνάντηση που είχαν στα γραφεία του Συλλόγου και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην εκλογική του αναμέτρηση.

Δελτίο Τύπου

Πηγή: politispierias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου