Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ


Σε συγκεντρώσεις στην Περίσταση και στην Καλλιθέα του Δήμου Παραλίας μίλησε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου η Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης  Πιερίας, συνοδευόμενη από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Η κ. Μαυρίδου έκανε εκτενή αναφορά στα προβλήματα των περιοχών αλλά και  στην ανάγκη αναβάθμισης του Τουρισμού τονίζοντας:  «ο Τουρισμός μαζί με το αγροτικό εισόδημα αποτελούν τους βασικούς  πυλώνες της οικονομίας της Πιερίας. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας έχει παράξει ένα πολύ σημαντικό έργο για την αναβάθμιση και την προώθηση του τουρισμού και εμείς θα βασιστούμε πάνω σ’ αυτό και θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας προς όφελος της Πιερίας».

Ειδικότερα υπογράμμισε την  ανάγκη για τη δημιουργία νέων τουριστικών υποδομών που θα καταστήσουν την Παραλία αλλά και την ευρύτερη παραλιακή ζώνη ανταγωνιστική όχι μόνο συγκριτικά με την Χαλκιδική αλλά και με άλλους τουριστικούς πόλους στην Ελλάδα.

Στο ίδιο πλαίσιο, η κα Μαυρίδου έδωσε έμφαση στη βελτίωση των διαβρωτικών έργων αλλά και των λιμενικών υποδομών.
Κλείνοντας τις ομιλίες της, η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας τόνισε πως σ’ αυτές τις εκλογές υπάρχει ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα:

«Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε μια νέα τάξη πραγμάτων, αντιμέτωπη με μια ανεξέλεγκτη οικονομική κρίση. Ανεργία, λουκέτα και φόροι πλήττουν όλα τα κοινωνικά στρώματα. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε ένα καλύτερο αύριο για την Πιερία μας, για την Κεντρική Μακεδονία. Είμαι σίγουρη ότι οι συμπολίτες μου θα ψηφίσουν στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου τον συνδυασμό της ελπίδας και της διεκδίκησης, τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου