Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη της Σοφίας Μαυρίδου σε Γανόχωρα, Τραπεζούντα, Κάτω Αγιάννη


ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ
Πλατεία Ελευθερίας 6
60100 Κατερίνη
τηλ.: 2351078132, 2351078162
fax: 2351078162
email: ma-sofia@otenet.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη της Σοφίας Μαυρίδου σε Γανόχωρα, Τραπεζούντα, Κάτω Αγιάννη

Σοφία Μαυρίδου, υπ. Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:

«Θέλουμε να δώσουμε λύσεις και νέες προοπτικές»

Στη Γανόχωρα, την Τραπεζούντα και σε Άνω και Κάτω Αγιάννη μίλησε, το βράδυ της Κυριακής, η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου συνοδευόμενη από τους υποψήδφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Δύναμη για τη Μακεδονία» του Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Η κ. Μαυρίδου αναφέρθηκε στην αρχή των ομιλιών της στο σχέδιο Καλλικράτης τονίζοντας πως «αυτό που προέχει είναι να δούμε πως μπορούμε μέσα από την πολιτική και τις αλλαγές που θα φέρει, να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο. Πως θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε πρωτίστως την καθημερινότητα του πολίτη, παρέχοντας όλες εκείνες τις υποδομές αλλά και τις υπηρεσίες που είναι αναγκαίες για την ευημερία του».
Ειδικότερα έγινε αναφορά στην επέκταση του αρδευτικού δικτύου, στην αναδιάρθρωση των καλλιεργειών, στην υποστήριξη της καλλιέργειας του καπνού, στη διόρθωση γεωμετρικών στοιχείων των δρόμων καθώς και στην ανάπτυξη προγραμμάτων Leader.

«Πολλά από τα παραπάνω έργα μπορούν να επιτευχθούν με το συντονισμό κοινών δράσεων της Περιφέρειας και των Δήμων. Έχουμε τη βούληση και την πρόθεση να αναπτύξουμε μια αγαστή συνεργασία με τους νέους δήμους και ιδιαίτερα με τον Μητροπολιτικό Δήμο Κατερίνης με σκοπό την ευημερία και την ανάπτυξη, με σκοπό να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες και όλες τις ευκαιρίες για να δώσουμε λύσεις, να εξασφαλίσουμε θέσεις εργασίας, να πετύχουμε νέες προοπτικές», τόνισε στο τέλος της ομιλίας η Σοφία Μαυρίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου