Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Γιώργος Ζτάνης: "Κερδίσαμε μία μάχη, πάμε για τη νίκη"

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες - ψηφοφόρους για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου.Υπόσχομαι πως δεν θα διαψεύσω, ούτε θα προδώσω την εμπιστοσύνη τους. Προσδοκώ πως και στον Β' Γύρο των εκλογών, στις 14 Νοεμβρίου, με την θετική ψήφο στο Συνδιασμό του Κώστα Δημόπουλου “ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΗ”, θα μας δώσετε την εντολή να υπηρετήσουμε με αξιοπρέπεια και ήθος τον Δήμο Δίου-Ολύμπου.
Να μην παραλείψω να συγχαρώ τους συνυποψηφίους των υπολοίπων παρατάξεων, που αν και δεν κατόρθωσαν να συνεχίσουν στο δεύτερο γύρο, έδωσαν ένα καλό αγώνα και επέδειξαν ήθος. Σας καλούμε να μας στηρίξετε και σας θέλουμε δίπλα μας. Είναι μια μάχη που δίδεται για τον τόπο μας και πρέπει να συμβάλλουμε όλοι μας προς αυτή την κατεύθυνση.
Παρ'οτι ο Συνδιασμός μας στηρίζεται κομματικά απο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, καλούμε και θέλουμε την στήριξη όλων των συνδημοτών, ανεξαρτήτου χρώματος και πολιτικής ιδεολογίας, γιατί ο Δήμος ανήκει σε όλους...Θα δουλέψουμε για όλους, χωρίς ενδιασμούς και μικροκομματικές σκοπιμότητες. Στόχος μας, ο συγκερασμός νέων ιδεών και νέων προτάσεων. Ζητάμε την ψήφο εμπιστοσύνης απο όλη την κοινωνία, για μια νέα αρχή στην πορεία της Νότιας Πιερίας, που στο επίκεντρο θα έχει τα πραγματικά προβλήματα του πολίτη..

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Γιώργος Ι. Ζτάνης
politispierias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου