Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ., το Χ.Υ.Τ.Α. Κατερίνης και τη Δ.Ο.Υ. Κατερίνης επισκέφθηκε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Παπαχρήστος

Τις υπηρεσίες της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και το Χ.ΥΤ.Α. Κατερίνης επισκέφθηκε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Παπαχρήστος, όπου συνομίλησε με τους προϊσταμένους για θέματα που έχουν σχέση με την ύδρευση, το βιολογικό καθαρισμό και το Χ.Υ.Τ.Α.. Ο κ. Παπαχρήστος είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις, να δει από κοντά τον τρόπο λειτουργίας και να ακούσει από τους εργαζομένους τα αιτήματά τους. Ιδιαίτερη συνομιλία είχε με το διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. κ. Ζαμάνη Ηλία, ο οποίος ενημέρωσε τον κ. Παπαχρήστο για την πορεία των μεγάλων έργων καθώς και το σχεδιασμό της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. για τις υποδομές που πρέπει να γίνουν στα νέα δημοτικά διαμερίσματα που ενώνονται με το δήμο Κατερίνης.
Στη συνέχεια ο κ. Παπαχρήστος, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του, επισκέφθηκε την Α´ και Β´ Δ.Ο.Υ. Κατερίνης όπου συναντήθηκε και αντάλλαξε απόψεις με τους διευθυντές των δύο υπηρεσιών καθώς και με το σύνολο του προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου