Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Θετική η εκτίμηση για το προεκλογικό κλίμα σε περιφερειακό επίπεδο Μ. Γιαλένιος: "Ο κόσμος θα δώσει την εντολή από την πρώτη Κυριακή"

Στο προεκλογικό κλίμα των ημερών κυρίως σε ότι αφορά τις εκλογές σε περιφερειακό επίπεδο αναφέρθηκαν σε συνέντευξη τύπου χθες το πρωί ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μάκης Γιαλένιος, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Κουρινιώτης, και ο γραμματέας Ξενοφών Μπαραλιάκος.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ προχώρησε σε μια μικρή αποτίμηση για το πώς εξελίσσετε η προεκλογική περίοδος και υπογράμμισε πως μέχρι στιγμής η πορεία του συνδυασμού "Δύναμη για τη Μακεδονία" του Παναγιώτη Ψωμιάδη έχει θετική αποτίμηση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ

"Γίνεται μια σοβαρότατη δουλειά όλων των μελών του συνδυασμού στη περιφέρεια" τόνισε ο κ. Γιαλένιος και πρόσθεσε πως έχει γίνει καταγραφή όλων των ζητημάτων του νομού σε ένα πλήρες πρόγραμμα το οποίο έχει κατατεθεί στο συνδυασμό.

Αυτό αποδεικνύει, όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, ότι έχουν ληφθεί σοβαρά υπόψη τα προβλήματα της Πιερίας λόγω κυρίως της επικεφαλής και των υποψηφίων που απαρτίζουν το συνδυασμό, που είναι άνθρωποι αυτοδιοικητικοί, επιτυχημένοι επαγγελματίες, με διάθεση για δουλειά.

"Με τη Σοφία Μαυρίδου και όλα τα μέλη του συνδυασμού, θα έχουμε μια πάρα πολύ σοβαρή εκπροσώπηση στη περιφέρεια" επεσήμανε ο κ. Γιαλένιος και σημείωσε ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού αναλύεται στις ομιλίες που γίνονται στο νομό.

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έχει αποδείξει ότι ξέρει να είναι σκληρός απέναντι στην εκάστοτε κεντρική διοίκηση ζητώντας και απαιτώντας αυτά που θεωρεί ότι δικαιούται ο τόπος που έχει κληθεί να υπηρετήσει.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΣΠΗΣ ΣΤΟΝ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Ο κ. Γιαλένιος έκανε λόγο για επίθεση λάσπης στον Παναγιώτη Ψωμιάδη όχι από συνυποψήφιο του αλλά κατόπιν εντολής του κόμματος του ΠΑΣΟΚ μέσα από τα νομαρχιακές επιτροπές. Όπως είπε αυτό δείχνει πανικό από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ και του επίσημου μηχανισμού του κόμματος.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ απάντησε στις κατηγορίες που προσάπτει το ΠΑΣΟΚ στον κ. Ψωμιάδη, αναφορικά με τη λίμνη Κορώνεια, την κατασκευή σχολείων και έργων υποδομής, ενώ απαντώντας στις κατηγορίες του κ. Τρεμόπουλου για το θέμα της λίμνης Κορώνειας είπε χαρακτηριστικά ότι "στο όνομα της οικολογίας δεν χτίζονται καριέρες".

Ακόμη αναφέρθηκε στο έργο που διετέλεσε ο κ. Ψωμιάδης στη Θεσσαλονίκη, ενώ τέλος έθεσε το ερώτημα για το εάν οι πολίτες θέλουν περιφερειάρχη κάποιον μαχητικό και διεκδικητικό ή κάποιο κυβερνητικό εκπρόσωπο και διαχειριστή του μνημονίου.

www.pierikoiantilaloi.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου