Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ-ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ

ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΚΕΙ,ΘΑΥΜΑΖΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΣΥ:ΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ,ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΖΟΤΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗ,ΕΝΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΤΕΡΥΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΓΙΑΤΡΟ,ΑΥΤΗ ΓΕΜΑΤΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΕΙ:MA KYΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ??!!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΩΡΥΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΛΑΝΙ!! 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010,ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΜΕ!!!ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΛΙ ΩΡΕΣ, Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ!!!ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!

ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΒΛΕΠΩ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ (Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ) ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,Ο ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΛΑΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ!!ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΟΛΟΙ!!! ΡΕ ΑΙΝΤΕ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!!

Πηγή: pierioi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου