Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Κάλεσμα Νίκης από το Σταθμό στην τελευταία προεκλογική ομιλία Νίκος Μηλιώτης: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε! Την Κυριακή, εμείς αποφασίζουμε για το μέλλον του τόπου μας!»










ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

5 Νοεμβρίου 2010

«Κατερίνη 2010 νέος δήμος νέες δυνατότητες»

Κάλεσμα Νίκης από το Σταθμό στην τελευταία προεκλογική ομιλία
Νίκος Μηλιώτης: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε! Την Κυριακή, εμείς αποφασίζουμε για το μέλλον του τόπου μας!»

Στο Σταθμό επέλεξε να δώσει την τελευταία ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Νίκος Μηλιώτης, από όπου έδωσε σύνθημα για νίκη και αλλαγή για τον ενιαίο Δήμο την Κυριακή. Μετά την μεγάλη συγκέντρωση της κεντρικής ομιλίας της Πλατείας Ελευθερίας την Πέμπτη, ο κ. Μηλιώτης μίλησε στο Σταθμό, και νωρίτερα στον Παράδεισο, εισπράττοντας το θετικό κλίμα που διαμορφώνεται το διάστημα της προεκλογικής περιόδου υπέρ της υποψηφιότητάς του.
Στα λεγόμενα του υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης κυριάρχησε το όραμα ενός δήμου που θα εξυπηρετεί τον δημότη, αλλά και τον επισκέπτη. Οι προοπτικές είναι μεγάλες και για να αξιοποιηθούν στο καλύτερο δυνατό βαθμό χρειάζεται σκληρή δουλειά, νοικοκύρεμα των οικονομικών, και αρμονικός συνδυασμός του αγροτικού και τουριστικού χαρακτήρα των περιοχών του νέου Δήμου Κατερίνης.
Αναφερόμενος στα επιμέρους προβλήματα της περιοχής του Σταθμού, ο κ. Μηλιώτης υπογράμμισε την ανάγκη αντιμετώπισης των προβλημάτων που έφερε η διαφημισμένη υπογειοποίηση και αξιοποίησης του εργοστάσιου εμποτισμού του ΟΣΕ. Ακόμα, αναφέρθηκε στα έργα που μένουν ανολοκλήρωτα ή στα χαρτιά.
«Το Γυμναστήριο δεν τελείωσε ακόμα. Τώρα το τρέχουν να προλάβουν τις εκλογές! Κι ας το διαφημίζει ο απερχόμενος δήμαρχος στα πολυτελή του φυλλάδια. Το Κολυμβητήριο, Ολυμπιακών προδιαγραφών, θα γινόταν παραδίπλα.Τι έγινε; Τίποτα! Έργα που θα μπορούσαν να δώσουν άλλη πνοή στο Σταθμό! Να τον κάνουν κέντρο».
Στο επίκεντρο της ομιλίας ήταν η αναβάθμιση του Σταθμού, από ένα πέρασμα προς την Παραλία σε κέντρο με ταυτότητα, που θα προσφέρει ποιότητα ζωής και υπηρεσιών στους κατοίκους αλλά και όσους το επισκέπτονται. Βασικά έργα που θα γίνουν προς αυτή την κατεύθυνση είναι η ανάπλαση οδών και πεζοδρομίων, καθώς και η ενίσχυση του Πρασίνου στην περιοχή, όπου τα τελευταία χρόνια δεν έχει φυτευτεί ούτε ένα δέντρο.
«Μήπως σας θεωρούν στο Σταθμό πολίτες δεύτερης κατηγορίας; Είστε σε πολύ πλεονεκτική θέση. Πέρασμα για την Παραλία. Ο σταθμός του ΟΣΕ είναι εδώ! Κόσμος πάει κι έρχεται κάθε μέρα, αλλά εδώ δε σταματά κανείς σαν επισκέπτης. Θα έπρεπε να είστε σταθμός για τον επισκέπτη και όχι απλά πέρασμα. Ο Σταθμός πρέπει να αποκτήσει ταυτότητα, να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις. Σ’ αυτά πρέπει να στοχεύσουμε! Να κάνουμε ποδηλατόδρομο για να ενώσουμε το Σταθμό με το κέντρο και τις παραλίες. Η περιοχή σας θα έπρεπε να είναι κόσμημα!»
Σχεδιασμό και δράσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα για τον Σταθμό, αλλά και κάθε περιοχή του νέου ενιαίου δήμου, θα φέρει η επόμενη μέρα με το Νίκο Μηλιώτη επικεφαλή του Δήμου Κατερίνης. Μιλώντας τίμια και ειλικρινά στην τελευταία του ομιλία πριν τις 7 Νοεμβρίου, ο κ. Μηλιώτης μετέφερε και στο Σταθμό το μήνυμα ότι έχει σημάνει Ώρα Δημιουργίας, για ένα ισχυρό Δήμο, σε γερά Θεμέλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου