Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Αστραψε και βρόντηξε ο Σαμαράς στους βουλευτές του...

Τι είπε σε κλειστή σύσκεψη στη Ρηγίλλης για τον β' γύρο στην Αττική. "Εχω καταγράψει τους βουλευτές που δεν έτρεξαν στις εκλογές". Με μπλοκ, σημειώσεις και αποφασιστικότητα έδειξε ότι είναι πλέον πιο δυνατός εσωκομματικά και ετοιμάζεται να πάρει κεφάλια. Ποιος πήγε καθυστερημένος, ποιος έλειπε και τι έκαναν Άρης και Αβραμόπουλος...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΑΠΟ το PRESS-GR

Σύσκεψη, που δεν είδε το φως της δημοσιότητας, με τους βουλευτές του Λεκανοπεδίου της ΝΔ πραγματοποιήθηκε προχθές στη Ρηγίλλης. Σε αυτήν ο Αντ. Σαμαράς εμφανίστηκε πιο αυστηρός από ποτέ, έχοντας πάρει τα πάνω του μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής και δείχνοντας ότι εφεξής θα κρατήσει πιο σκληρή εσωκομματική στάση. Είχε μαζί του ένα μεγάλο μπλοκ ....... και κρατούσε σημειώσεις (οι πρώτες σελίδες ήταν ήδη γεμάτες) ενώ είπε ρητά και καθαρά στους βουλευτές ότι έχει καταγράψει και γνωρίζει πολύ καλά ποιοι πραγματικά "έτρεξαν και σκοτώθηκαν"
για τις εκλογές και ποιοι όχι. Μάλιστα, σε πολύ αυστηρό και αποφασιστικό τόνο -αν και χαμηλόφωνα, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στη φωνή- ρώτησε αν "είστε όλοι εδώ;" και "ποιοι λείπουν;". Και συμπτωματικά, την ώρα εκείνη άνοιξε η πόρτα και μπήκε καθυστερημένος ο...
Αργύρης Ντινόπουλος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν παρών ο Κ. Χατζηδάκης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ έδειξε αποφασισμένος "να πάρει κεφάλια" από την ερχόμενη εβδομάδα, εκείνων δηλαδή που δεν δραστηριοποιήθηκαν έστω την τελευταία στιγμή για τον Β. Κικίλια.
Οι περισσότεροι βουλευτές αντιμετώπισαν, κατά τις πληροφορίες, με δέος αυτή τη στάση του Αντ. Σαμαρά ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε τη γνώμη τους για το πώς θα δοθεί καλύτερα η μάχη για τον δεύτερο γύρο και ρώτησε τον καθένα σε ποια συγκεκριμένη περιοχή είναι "πιο δυνατός" για να δραστηριοποιηθεί.
Άβολα έδειξε να νιώθει στη συνάντηση αυτή ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ενώ ο Δημ. Αβραμόπουλος -που κλήθηκε ως βουλευτής Α' Αθηνών- μίλησε ελάχιστα.
 Αναρτήθηκε από το Press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου