Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ: «Πριν 4 χρόνια υποσχεθήκαμε να μιλήσουμε με έργα. Δουλέψαμε σκληρά και τηρήσαμε το λόγο μας. Με την ψήφο σας την Κυριακή όλοι μαζί συνεχίζουμε το έργο μας στο νέο Δήμο Κατερίνης».
Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Πολίτες σε δράση» Σάββας Χιονίδης, ολοκλήρωσε τον προεκλογικό του αγώνα, παρουσιάζοντας το μεγάλο έργο που έγινε στο Δήμο αλλά και το πρόγραμμα ανάπτυξης για το νέο μεγάλο «Καλλικρατικό» Δήμο Κατερίνης.

«Πριν 4 χρόνια υποσχεθήκαμε να μιλήσουμε με έργα. Δουλέψαμε σκληρά, τηρήσαμε το λόγο μας και καταφέραμε πολλά. Θυμηθείτε όλα όσα έχουν γίνει. Όσα ξεκινήσαμε μαζί. Οραματιστείτε μαζί μας τα καινούρια. Για το νέο δήμο Κατερίνης. Σας καλώ όλες και όλους για μια μάχη που θα κερδίσουμε μαζί. Για μια συνέχεια που αξίζει να έχουμε, με τη μεγάλη ΝΙΚΗ όλων μας, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου.»

Ο Σάββας Χιονίδης τόνισε με έμφαση στη διάρκεια της ομιλίας του, την αρχή του συνδυασμού του για ενότητα και συνεργασία:

«Ως Δημοτική αρχή επενδύσαμε στην ενότητα και τη συνεργασία μακριά από ιδεολογικές και κομματικές τοποθετήσεις.
Βάλαμε τα θεμέλια για τη νέα Κατερίνη, κάναμε πράξη όσα δεσμευθήκαμε, και με την εμπειρία, την σκληρή δουλειά χτίσαμε και χτίζουμε πάνω σε νέες βάσεις και γερά θεμέλια το δήμο μας.
Με ήθος, διαφάνεια, εντιμότητα, προγραμματισμό και ενότητα, όλοι μαζί αλλάζουμε τον τόπο μας, αλλάζουμε το Δήμο Κατερίνης. Είμαστε πανέτοιμοι, μπροστά στη νέα εποχή».

Όσον αφορά το έργο που διετέλεσε στη διάρκεια της θητείας του ο Σάββας Χιονίδης υπογράμμισε ότι:

«Στα τέσσερα χρόνια της διοίκησής μας πετύχαμε την εξυγίανση του δήμου. Φέραμε στο δήμο Κατερίνης κονδύλια που ξεπέρασαν τα 169.000.000 ευρώ.
Το Επιχειρησιακό Σχέδιο 2007 – 2010 υλοποιείται σταδιακά
και αποτελεί οδηγό νέων έργων και μελετών, που ξεπερνούν συνολικά τα 43.000.000 ευρώ».

Ο Δήμαρχος Κατερίνης, έκανε εκτενή αναφορά στα μεγάλα έργα υποδομής που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται στο Δήμο Κατερίνης: στο μεγαλύτερο έργο αγροτικής ανάπτυξης στην Κ. Μακεδονία για το Δήμο Κατερίνης το οποίο περιλαμβάνει αρδευτικά δίκτυα και αγροτική οδοποιία ύψους 21.000.000 ευρώ, στην επέκταση του ΧΥΤΑ 3.800.000 ευρώ, στα έργα αποχέτευσης στην Κατερίνη και τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου 11.000.000 ευρώ, στην αναβάθμιση του παλιού και στην κατασκευή του νέου βιολογικού καθαρισμού, ύψους 8.816.260 ευρώ, στα έργα ύδρευσης ύψους 7.000.000 ευρώ, σις επενδύσεις στις νέες τεχνολογίες, ύψους 2.500.000 ευρώ και συμπλήρωσε:
«Έχουμε πετύχει πολύ σημαντικό έργο στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στις νέες τεχνολογίες, στην παιδεία και την κοινωνική πρόνοια».

Σημείο αναφοράς στην ομιλία του Σάββα Χιονίδη ήταν το Νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Κατερίνης, έργο ιστορικής σημασίας για το Δήμο:
«Στις 16 Σεπτεμβρίου 2010 δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, το νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Κατερίνης.
Ένα έργο τεράστιας σημασίας. Όσες εκτάσεις έχει ο Δήμος, εντάσσονται στο σχέδιο πόλης. Δίνουμε υπεραξίες σε 2,5 χιλιάδες στρέμματα δημοτικής γης, ενώ 1400 στρέμματα μπαίνουν στο σχέδιο πόλης. Από αυτά 200 στρέμματα θα δοθούν ως αποζημιώσεις στους ανθρώπους στους οποίους οφείλουμε. Αυτές είναι λύσεις οριστικές που παράλληλα δίνουν ένα τεράστιο πλούτο στην πόλη μας ως υπεραξίες».

Ο Σάββας Χιονίδης απηύθηνε κάλεσμα νίκης προς τους δημότες λέγοντας: «H σχέση η δική μας, δεν είναι σχέση πολιτικού με ψηφοφόρο, είναι σχέση φίλων με φίλο, είναι σχέση του καθενός από εσάς με τον δικό σας άνθρωπο, τον Σάββα. Η δύναμή μου είστε εσείς. Στη νέα αυτή προσπάθεια, ζητώ την ενεργή συμμετοχή σας. Να δουλέψουμε μαζί με αισιοδοξία και χαμόγελα. Όλοι μαζί αποδείξαμε ότι μπορούμε. Όλοι μαζί συνεχίζουμε, για να αλλάξουμε τον τόπο μας. Την Κυριακή όλοι στις κάλπες. Καμιά χαμένη ψήφος. Για τη μεγάλη νίκη. Τη μεγάλη ΝΙΚΗ όλων μας».
bikiropoulos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου