Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

«Η Κονταριώτισσα είναι πάντα μαζί σου» βροντοφώναξαν οι κάτοικοι της στον Γρηγόρη Παπαχρήστο



ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Κατερίνη, 3-11-2010




«Η Κονταριώτισσα είναι πάντα μαζί σου»
βροντοφώναξαν οι κάτοικοι της στον Γρηγόρη Παπαχρήστο



Τη Νέα Έφεσο, τον Άγιο Σπυρίδωνα και την Κονταριώτισσα επισκέφθηκε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης νομού Πιερίας Γρηγόρης Παπαχρήστος. Ο κ. Παπαχρήστος μαζί με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού συνομίλησε με εκατοντάδες κατοίκους των παραπάνω Δημοτικών Διαμερισμάτων, τους ενημέρωσε για το ρόλο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και τους ανέπτυξε τις σκέψεις του και τις προτάσεις του για την Πιερία.
Θερμή κι ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Κονταριώτισσας στο Δήμαρχό τους και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Παπαχρήστο. «Δεν ήρθα να σας κάνω απολογισμό, ούτε να σας πείσω να με ψηφίσετε», είπε στο πολυάριθμο και ενθουσιώδες ακροατήριο ο Γρηγόρης Παπαχρήστος ξεκινώντας την ομιλία του. «Ήρθα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας και τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί. Βέβαια, δεν τελειώνουμε εδώ. Συνεχίζουμε και θα είμαστε μαζί για όλη μας τη ζωή. Όπως γνωρίζετε διεκδικώ από τους πολίτες της Πιερίας τη θέση του αντιπεριφερειάρχη στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα, αλλά και τον τόπο μας. Ξέρω ότι είστε μαζί μου και σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια. Σας διαβεβαιώ πως κι εκεί θα σας τιμήσω και θα σας εκπροσωπήσω επάξια». «Δήμαρχε μας η Κονταριώτισσα ήταν και θα είναι πάντα μαζί σου» βροντοφώναξαν όλοι μαζί, ενώ ο κ. Παπαχρήστος χάθηκε στις αγκαλιές των πολυάριθμων φίλων του.
Ο κ. Παπαχρήστος και οι συνεργάτες του συνεχίζουν εντατικά τις επισκέψεις και τις επαφές με τους φορείς και τους πολίτες της Πιερίας καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου