Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

Έβγαλε μία ράβδο χρυσού για να πληρώσει τα τσίπουρα!!

Πλήρωσε τον λογαριασμό για τα τσίπουρα με ατόφιο χρυσάφι! Οταν ο ιδιοκτήτης ενός τσιπουράδικου στα Τρίκαλα είδε να του πληρώνουν τον λογαριασμό με μία πλάκα χρυσού, νόμιζε ότι του έκαναν φάρσα. Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, ο κουβαρντάς πελάτης δεν αστειευόταν καθόλου, αφού ο χρυσός ήταν καθαρός - μάλιστα, έφερε στάμπα γνησιότητας!

Το περιστατικό συνέβη όταν μια μεγάλη παρέα πήγε στο εν λόγω μαγαζί για να φάει και πιει. Λίγο προτού φύγουν και αφού είχαν ζητήσει να τους πάνε τον λογαριασμό (ύψους 130 ευρώ), ένας από την παρέα τον άρπαξε επιμένοντας να κεράσει τους φίλους του.

Ομως, όλοι έμειναν άναυδοι όταν τον είδαν να βγάζει από την τσέπη τού σακακιού του όχι μετρητά, αλλά ένα πλακίδιο χρυσού βάρους 20 γραμμαρίων και καθαρότητας 99,9%, με στάμπα γνησιότητας της Τράπεζας Ελβετίας. Η πλάκα χρυσού (αξίας περίπου 800 ευρώ) βρέθηκε στα χέρια του τυχερού ιδιοκτήτη, ο οποίος είχε μείνει στήλη άλατος, καθώς ο ανοιχτοχέρης πελάτης φεύγοντας του είπε να κρατήσει τα... ρέστα, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Θα ξανάρθουμε για να πατσίσουμε».

Οπως ήταν αναμενόμενο, το πρωτοφανές περιστατικό έκανε τον γύρο των Τρικάλων, αποτελώντας βασικό θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια. Οι περισσότεροι προσπάθησαν να βρουν την ταυτότητα του άνδρα, αλλά το μόνο που κατάφεραν να μάθουν ήταν ότι δεν ήταν πολιτικό πρόσωπο.

Πηγή: pelekis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου