Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κας ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑΣ

Με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης Αστέριο Φαρμάκη συναντήθηκε η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου. Τα θέματα της συζήτησης πολλά και σημαντικά. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου ενημέρωσε αναλυτικά την κα Μαυρίδου για τη λειτουργία του νοσοκομείου στις νέες εγκαταστάσεις καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Διοίκηση. Η Σοφία Μαυρίδου συνεχάρη τον κ. Φαρμάκη για την επιτυχή διαδικασία της μετεγκατάστασης και τόνισε ότι οι Πιεριείς πρέπει να έχουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στον νευραλγικό τομέα της υγείας. Σημείωσε, δε, ότι η ίδια της θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της διοίκησης του νοσοκομείου για την άρτια λειτουργία του αλλά και για την ολοκλήρωση των υποδομών για την πρόσβαση στο νοσοκομείο.

ΦΩΤΟ ΨΝΠΟ

Το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Πέτρας Ολύμπου επισκέφθηκε η Σοφία Μαυρίδου, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή Μανώλη Κοσμαδάκη. Οι δύο πλευρές μίλησαν για τις δομές ψυχικής υγείας και τις ανάγκες του ΨΝΠΟ. Η Σοφία Μαυρίδου σημείωσε ότι το έργο που επιτελεί το ΨΝΠΟ είναι σημαντικό και θεάρεστο.

ΦΩΤΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, μετείχε στην εξόρμηση αιμοδοσίας του Συλλόγου αιμοδοσίας Κονταριώτισας και συνεχάρη για το έργο τους την Πρόεδρο κ. Γεωργία Γκριμούλα καθώς και τα μέλη του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου