Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Συνέλαβαν στην Κατερίνη 26χρονο Αλβανό εκτελεστή

Στα ίχνη κυκλώματος σωματεμπορίας

Στη σύλληψη ενός 26χρονου από την Αλβανία, ο οποίος καταζητείται για δολοφονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, προχώρησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην παραλία Κατερίνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 26χρονος μαζί με άλλα άτομα το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου 2009 στην οδό 26ης Οκτωβρίου επιτέθηκε με ξύλα, γκλοπ και άλλα αντικείμενα σε βάρος δύο αδελφών από την Αλβανία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά.

Ο ένας εκ των θυμάτων, ηλικίας 32 ετών, ο οποίος είχε υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, υπέκυψε στα τραύματα του έπειτα από ένα μήνα περίπου.
Ακόμη, στο πλαίσιο της έρευνας, ο 26χρονος διαπιστώθηκε πως ήταν ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας εναντίον 37χρονου συμπατριώτη του, που έγινε στις 30 Ιουλίου 2010 στη περιοχή των Σφαγείων. Τότε ο δράστης πυροβόλησε τον 37χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.

Επίσης, εξετάζεται η εμπλοκή του σε υπόθεση δολοφονίας αλλοδαπού, που έγινε τον Απρίλιο σε αγροτική περιοχή της Καλλιθέας Χαλκιδικής. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι που διέμενε προσωρινά στη Λάρισα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι με γεμιστήρα και έξι φυσίγγια.

Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα για την πλήρη διερεύνηση της παράνομης δράσης του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δράστης και θύματα είχαν διαφορές, καθώς εμπλέκονταν σε κύκλωμα διακίνησης και έκδοσης αλλοδαπών γυναικών. 

 Πηγή: lefteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου