Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Βαγγέλης Λαγδάρης: Κάλεσμα "Ενωτικής Πορείας" στο δήμο Πύδνας Κολινδρού

Τελείωσε πριν από λίγα λεπτά η συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού κ. Βαγγέλης Λαγδάρης στο Αιγίνιο. Ξεκαθαρίζοντας πως ο συνδυασμός είναι ανεξάρτητος "χωρίς καμία κομματική και οικονομική δέσμευση" παρουσίασε για πρώτη φορά την ονομασία του συνδυασμού που είναι: "Ενωτική Πορεία". 
Ο κ. Λαγδάρης αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη κρισιμότητα της αναμέτρησης του Νοεμβρίου λόγω των αλλαγών που φέρνει το σχέδιο Καλλικράτης. Είπε πως η απόφαση του να συμμετέχει στην αναμέτρηση ήταν απόφαση ευθύνης και έπειτα από επαφή με τα στελέχη και τους πολίτες του νέου δήμου προχώρησε στη δημιουργία της ανεξάρτητης κίνησης.
Στόχος της κίνησης είναι η δημιουργία ενός λειτουργικού, ανεξάρτητου και αποκεντρωμένου δήμου και για αυτό το λόγο καταρτίζεται που θα ανταποκρίνεται στα προβλήματα που υπάρχουν στην αλλά και θα μπορεί να αναδείξει τα ισχυρά σημεία που θα πρέπει να αξιοποιηθούν.

Για αυτό το λόγο το πρόγραμμα που καταρτίζεται γίνεται μετά από επαφή με τα στελέχη της τοπικής κοινωνίας και έπειτα από επαφή με τους 4 δημάρχους της περιοχής και τον Νομάρχη το πρόγραμμα θα καταρτιστεί με βάση:

- τα έργα που βρίσκονται σήμερα σε εξέλιξη
- τις μελέτες που υπάρχουν
- την οικονομική κατάσταση των δήμων

όλα αυτά με σκοπό τη δημιουργία ενός απολύτου ρεαλιστικού προγράμματος με συγκεκριμένα στάδια ολοκλήρωσης, χωρίς αίολες υποσχέσεις και με κεντρικό σύνθημα: Διαφάνεια - Αξιοκρατεία - Αξιολόγηση - Συμμετοχή.

 


 
 
πηγή: politispierias.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου