Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Ο κ.Καρατζαφέρης εφ'όλης της ύλης....

 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA»

«Η κατάθεση της κ. Πελέκη δυστυχώς συμπληρώνει αυτά που είχε ισχυρισθεί και ο κ. Δούκας παλιότερα. Επιβεβαιώνονται όσα από μήνες ανέφερα, ότι έπρεπε να έλθει και να μιλήσει στην Εξεταστική Επιτροπή ο Καραμανλής. Δεν μπορεί να γίνει ουσιαστικά ανάλυση του θέματος εάν δεν μας εκθέσει αναλυτικά την θέση του. Με το να κρύπτεται, απλά τώρα επιδεινώνει την θέση του και αναγκαστικά θα έλθει κάποια στιγμή να μιλήσει κάτω από πιο δύσκολες συνθήκες. Η αδυναμία του να χειριστεί σωστά και αποτελεσματικά την υπόθεση του θα τον στείλει στη φυλακή». Αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στην εκπομπή Κοινωνία ώρα MEGA.....

Κοινωνικό μνημόνιο
«Στη περίοδο κρίσης που βρίσκεται η χώρα, η στείρα και αρνητική πολιτική όχι μόνον δεν ωφελεί αλλά αντιθέτως βλάπτει την χώρα. Ακόμη και η Τρόικα παρατήρησε ότι η πατρίδα μας χρειάζεται ομόνοια και σύμπλευση όλων των φορέων κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για να ανταπεξέλθει της κρίσης.
Είναι επιτακτική ανάγκη να συνάψουμε και να δεσμευτούμε σε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο
Είναι ανάγκη να συμπορευτούμε και να κάνουμε έμπρακτα μία νέα αρχή και ένα νέο ξεκίνημα. O κόσμος και η αγορά θέλουν να δουν ότι όλοι μας είμαστε ενωμένοι στη κοινή προσπάθεια και ότι η χώρα κάνει μία νέα εκκίνηση για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και να επανέλθει η ελπίδα και ο οραματισμός».

Κυβέρνηση Οικουμενικής Αντίληψης
Σαν κόμμα, θα στήριζα μία κυβέρνηση στην οποία όλοι μας θα συνεισφέραμε και θα επιλέγαμε από κοινού τα καλύτερα και ικανότατα άτομα που θα ηγηθούν της προσπάθειας και πορείας της χώρας για ηθική και οικονομική ανάταση και αναγέννηση.
Χρειάζεται να δείξουμε στην κοινωνία ότι υπάρχει ελπίδα, σχέδιο, βούληση και δέσμευση για να βγούμε από την κρίση.
Αν αποτύχουμε, η διάχυτη απαισιοδοξία θα καταλήξει σε μηδενισμό, βία, αναρχία.
Δεν δίνει λύση το νέο κυβερνητικό σχήμα.
«Ο πρόσφατος ανασχηματισμός είναι δυστυχώς πάλι ένα δυσκίνητο, αναιμικό και ανεπαρκέστατο σχήμα που δεν εμπνέει, δεν πείθει και δεν αποκαθιστά την εμπιστοσύνη στην αγορά και στους πολίτες. Αντίθετα, περιπλέκει και προβληματίζει».

Όχι άλλος χαμένος χρόνος. Ρεαλιστικές λύσεις τώρα.
«Χάσαμε 5 πολύτιμους μήνες και δαπανήσαμε πόρους και ενέργεια. Δεν μπορούμε να λέμε άλλα ψέματα στο λαό μας. Δεν θα αποφύγουμε την πτώχευση αν δεν αλλάξουμε ουσιαστικά και ριζικά. Ακολουθούμε δογματικές και λανθασμένες οικονομικές πολιτικές και κάνουμε λάθος κινήσεις. Στην διαιρεμένη κυβέρνηση συνεχίζεται η σύγχυση ρόλων και αρμοδιοτήτων και η συνύπαρξη αταίριαστων ζευγαριών. Υπάρχει μια Βαβυλωνία δηλώσεων, προτάσεων, προθέσεων, πράξεων και πολιτικών, ένα πραγματικό κομφούζιο.
Έχουμε ένα διεφθαρμένο και ανίκανο κράτος που αδυνατεί να συλλέξει τους φόρους του. Πρέπει να εφαρμόσουμε πρακτικές, αποδοτικές, ρεαλιστικές πολιτικές που θα έχουν σαν αποτέλεσμα να γυρίσει και να επαναπατρισθεί το χρήμα που διαφεύγει στο εξωτερικό ή κοιμάται στα σεντούκια. Κοιτάτε τι κάνει στη διπλανή μας χώρα ο Μπερλουσκόνι.
Μέσα σε 6 μήνες έφερε πίσω 180 δισ.ευρώ. Αντίθετα, σε εμάς φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό 45 δις. Μην αρμέγουμε άλλο την αγορά, δεν αντέχει, στέρεψε. Όχι πόθεν έσχες για την οικοδομή, την ατμομηχανή της Ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Θα δώσουμε έτσι ανάσα και πνοή στην αγορά και θα δουλέψουν δεκάδες επαγγέλματα και τεχνίτες. Ας ανταμείψουμε και τους συνεπείς και τίμιους φορολογουμένους πολίτες δίνοντας τους κάποιο μπόνους  κίνητρο για την καλή συμπεριφορά τους για να τους αποτρέψουμε να γίνουν κακοπληρωτές».


Για την ενότητα της παράταξης

«Έχω κάνει και θα συνεχίσω να κάνω έκκληση στις υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις της μεγάλης κεντροδεξιάς οικογένειας για τη χάραξη μια κοινής πορείας. Μιας συμπόρευσης. Αντί να διαιρούμεθα και να αδυνατίζουμε , θα μπορούσαμε να ενωνόμαστε και να δυναμώνουμε. Στις ερχόμενες δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές για παράδειγμα, γιατί να μην αποφασίσουμε από κοινού τις βέλτιστες υποψηφιότητες και να δώσουμε στον τόπο μας προοπτική και όραμα; Λυπάμαι γιατί τελικά τα η κόντρα Μπακογιάννη - Σαμαρά μειώνει και διαιρεί, θέτοντας σε κίνδυνο διάλυσης την παράταξη».



πηγή: www.karatzaferis.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου