Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχίζει τις επαφές του εντός κι εκτός Πιερίας ο Νίκος Λάππας

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της στήριξης της υποψηφιότητάς του από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Λάππας συνέχισε με πολύ πιο έντονους ρυθμούς τις εμφανίσεις του και τις επαφές του στην νότια Πιερία και όχι μόνο. 
Μετά από μία σειρά συνεντεύξεων στα Μ.Μ.Ε. της Πιερίας (τηλεόραση, ραδιόφωνα, εφημερίδες), 
πραγματοποιήθηκαν πολλές συναντήσεις με στελέχη από όλα τα διαμερίσματα του νέου δήμου Δίου – Ολύμπου, όπου συζητήθηκαν τα πλάνα και οι στρατηγικές για μία κατά το δυνατόν αποτελεσματικότερη προεκλογική εκστρατεία, ενώ ακούστηκαν και πολλές προτάσεις για πιθανές υποψηφιότητες συμβούλων, οι οποίες θα αξιολογηθούν από τον υποψήφιο δήμαρχο. 
Οι ενδιαφέρουσες επαφές όμως συνεχίστηκαν κι εκτός Πιερίας και συγκεκριμένα στην ομιλία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο Βελλίδειο για τα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ. Οι επαφές και οι συνομιλίες που ξεχώρισαν ήταν εκείνες με τον αναπληρωτή Υπουργό και πρώην Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σωκράτη Ξυνίδη, με τον Υπουργό Πολιτισμού Π. Γερουλάνο, με τον Ευρωβουλευτή Κρίτωνα Αρσένη, την Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Μαρία Λιονή και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Μάρκο Μπόλαρη. 
Τις επόμενες ημέρες οι συναντήσεις του υποψηφίου δημάρχου με στελέχη θα συνεχιστούν με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς, ενώ σύντομα αναμένεται να ανοίξει το εκλογικό του γραφείο και να ανακοινώσει τα ονόματα επιτροπής εκλογικού αγώνα που θα σηματοδοτήσουν και ένα πρώτο δείγμα της δυναμικής του συνδυασμού του.



πηγή:lefteria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου