Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010Οι "τυχαίες" κινήσεις και δηλώσεις των Κώστα Κουκοδήμου και Μόσχου Γιαλένιου και η αυθόρμητη συγκέντρωση των φίλων του Βαγγέλη στη Μεθώνη..

Ήδη από την Τετάρτη, την ίδια μέρα που ο Βαγγέλης Πολύζος έστειλε την επιστολή απόσυρσής του απο τις δημοτικές εκλογές...Ο Πολίτης σας είχε ενημερώσει για τις κινήσεις που γίνονταν προκειμένου να επιστρέψει στην προεκλογική μάχη. Χθες ο Βαγγέλης, ενώ δήλωνε κατηγορηματικά ότι αποσύρεται... Άφησε και το "παράθυρο" της επιστροφής..."Εφόσον άλλαζαν τα πράγματα". Μετά άρχισαν οι συμπτώσεις...Το μεσημέρι ο Κώστας Κουκοδήμος βγήκε στην εκπομπή ΔΙΟΝ επί Τύπου και την Ελίνα Διαμαντοπούλου...Και προανήγγειλε προσπάθεια που θα έκανε για να μεταπειστεί ο Βαγγέλης (που πριν λίγες ώρες είχε πει ότι δεν θα είναι υποψήφιος)...Τονίζοντας ότι ο Βαγγέλης ήταν προσωπική επιλογή του Αντώνη Σαμαρά...Ενώ ο Βαγγέλης είχε πει στον Ηλία Χρυσικό ότι ουδέποτε έστειλε επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά με την οποία να ζητά τη στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπό του.


 


Χθες το απόγευμα ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μόσχος Γιαλένιος όρισε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ για σήμερα στις 10...Παρουσία του Βαγγέλη. Του ίδιου Βαγγέλη που είπε ότι δεν θα είναι υποψήφιος...Που είπε ότι δεν ζήτησε και δεν χρειάζεται τη στήριξη της ΝΔ...Και που την ίδια ημέρα είχε μιλήσει απαξιωτικά για 3 κορυφαία στελέχη του κόμματος (Παπαστεργίου, Καρπούζα, Κωνσταντόπουλο).


Νωρίτερα είχε προηγηθεί ο ορισμός της "αυθόρμητης συγκέντρωσης φίλων και στελεχών του Βαγγέλη" για τις 20.30 χθες.


Όλες αυτές οι συμπτώσεις έφεραν αποτέλεσμα...
Και ο Βαγγέλης τελικά "δέχθηκε να επιστρέψει"


Για αυτό και στις 00.30 ο Μόσχος Γιαλένιος έστειλε SMS στα μέλη της ΝΟΔΕ και ακύρωσε τη σημερινή διαδικασία που είχε οριστεί για τις 10.00 το πρωί.


Πηγή: politispierias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου